Påmelding nyhetsbrev
Påmelding nyhetsbrev

Dutch hormontest i samarbeid med Nordic Laboratories

I enkelte tilfeller kan det være hensiktsmessig å ta en test. Testene er designet for å oppdage en eller flere spesielle funksjoner. Med denne innsikten kan vi være mer sikker på hvordan vi skal behandle, være mer effektive og få mer suksess med behandlingen.

Testene tas hjemme hos deg slik at du ikke trenger å møte opp fysisk. (tester som krever stikk i fingeren er jeg behjelpelig med om du ønsker). Oppfølgingstimen med analyse og veiledning gjøres ved personlig oppmøte eller over zoom om du ikke bor i nærheten. Resultatene fra testen vil forklares grundig og du vil få et behandlingsopplegg personlig tilpasset deg.

Analyse/veiledningstime 3-4 uker etter test kr 890

Testene betales direkte til Nordic laboratories (merk at disse er i danske kroner og det tas forbehold om prisøkning fra leverandør).

Videre oppfølging utover dette gjelder vanlig priser på oppfølgingstimer.

På forespørsel kan vi utføre andre tester enn de beskrives her. Ta kontakt om du har spesifikke behov/ønsker.

Hormontest (DUTCH plus) Dkk 3374 inkl. frakt med DHL

Omfattende test av kjønnshormoner og kortisol. Hormonubalanser kan gi en rekke plager hos både kvinner og menn. 

Søvnproblemer er mer kompleks en vi tenker, det er mange komponenter som bidrar til at vi skal klare å sovne og at vi sover natten igjennom. Med denne testen kan vi finne ut mer hva som er årsaken slik at vi kan tilføre eventulle tilskudd eller gjøre ernærings- eller livsstilsendringer.

Både for mye og for lite kortisol kan forstyrre HPA aksen vår (menneskets stressrespons). I testen måler vi CAR - cortisol awaking respons og kortisol gjennom hele dagen via spytt. Ved å måle i spyttet får vi et mye bedre resultat enn i blodet. En forstyrret HPA akse kan for deg bety at du er kronisk stresset, at du kan slite med overvekt eller stoffskifteproblemer, humøret kan være varierende, at du har betennelsestilstander i kroppen og kan være mer utsatt for autoimmune sykdommer.

Kjønnshormonene våre må også være i riktig mengde og i balanse. Ubalanser her kan vise seg som fertilitetsproblemer, overvekt, PMS, menstruasjonsproblemer og ikke minst menopauseplager. For menn gjelder nevnte plager som ikke har med kvinners syklus å gjøre. De kan også få problemer med hårtap. Mer informasjon om testen og praktiske ting finner du i denne artikkelen.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har ytterligere spørsmål!

[email protected]

Powered by Kajabi