Placeholder Image
Ja, dette vil jeg!

Ta med kroppen på et innvending SPA! 

Vi har en fantastisk kropp som kan rense seg selv.  Dette er argumentet for å ikke ta en detox.

JA, vi har en fantastisk kropp som kan rense seg selv, men ikke ubegrenset!

Den skal rense toksiner fra kroppens eget stoffskifte, til stoffskifte til de 2-3 kg med bakteriene vi har i kroppen og ikke minst skal den rense kroppen for ALT vi utsetter den for av belastninger; som er blant annet miljøgifter, medisiner, tilsetningsstoffer, mikroplast osv.

Hva med å hjelpe den litt og få fordeler som:

  • Styrking av immunsystemet
  • En kickstart på veien mot hormonbalanse - hjelp kroppen med å bli kvitt overflødige hormoner 
  • En god start for bedre tarmhelse og bedre fordøyelse
  • Stabilisere blodsukkeret
  • Klarne tankene - bli kvitt hjernetåke

Akkurat som du tar en vårrengjøring i huset så kan du 1-2 ganger i året ta en rens på kroppen. Husk at kroppen er ditt viktigste hjem

Kurset får du rett i din innboks umiddelbart etter at du er påmeldt og du beholder det for alltid. Det vil si at du kan bruke dette om igjen og om igjen 2 ganger hvert år.

Til info: Dette er 5 dager med lavt kaloriinntak og muligens noen uvante matvarer. Men du finner alt i matbutikken. Den første dagen kan være litt tung og uvant, men 5 dager går veldig fort.

Dette er noe alle klarer!!

 

ja, jeg er med!
Placeholder Image
Placeholder Image

"Min motivasjon drives av å hjelpe andre til bedre helse og livskvalitet ved å benytte seg av naturlige metoder som blant annet kosthold, livsstilsendringer og urter"

Jeg heter Yvette og er biopat. Jeg driver IBalanse naturmedisinske klinikk på Nøtterøy i Vestfold. På klinikken tilbys naturmedisin, fotsoneterapi, øreakupunktur og DUTCH hormontest. 

Jeg jobber med de fleste typer plager, men er spesielt interessert i hormonhelse, tarmen og allergier. Alt i kroppen henger sammen, slik at jeg alltid vil jobbe med hele kroppens miljø selv om det kan være ett problem. 

Powered by Kajabi