Biopatisk helse - og livsstilsprogram online

🌿Din naturlige vei til bedre helse🌿

Trenger du hjelp til utfordringer med fordøyelsen, hormonubalanser, allergier, utmattelse eller til å bygge opp kroppen igjen etter sykdom?

Biopati er et helhetlig behandlingssystem som behandler årsaken til dine plager. Symptomer er kroppens kommunikasjon til deg om at noe er galt og at det må gjøres endringer. Disse sier nødvendigvis ikke noe om hvor årsaken til plagen ligger.

Startpakke til bedre helse

Kroppen er fantastisk og har evnen til å reparere seg selv så lenge forutsetningene er tilstede. Når vi er i ubalanse eller har utviklet en plage eller sykdom må vi jobbe med å stimulere disse forutsetningene slik at kroppen kan komme tilbake i balanse.

I vår første samtale går vi gjennom din helsehistorie og kartlegger kosthold og livsstil. Med bakgrunn i dette setter vi opp en behandlingsprotokoll. I forkant av dette møtet får du tilsendt noen råd til hvordan du kan forberede deg best mulig.

God helse er bedre valg og gode rutiner over tid, noe du vil få god veiledning og hjelp til i motivasjonsamtalen. I tillegg får du et PDF hefte og videoer som kan forklare deg helse på en enkel måte.

Mot slutten av 3 måneders perioden har vi en oppfølgingstime hvor vi ser på veien videre! 

BESTILL ONLINE 1:1 STARTPAKKE HER

Vil du vite mer?

Legg igjen navn og e-post så sender jeg deg detaljert informasjon om behandlingsopplegget

Lær mer om HELSE

Med rett kunnskap er det enda enklere å lykkes. I startpakken vil du får tilgang til videoer og verktøy som gir deg både kunnskap og nyttige råd på veien!

Etter 3 måneders perioden kan det fortsatt være nødvendig å ha 1:1 veiledningstimer, eller du kan lære mer med videotrening, foredrag og samtaler i grupper, samt delta på ulike helsefremmede tiltak.

Under finner du ulike alternativer!

1:1 veiledning + lær om helse

Dette er for deg som har gjennomført startpakken og ønsker å fortsette med både veiledning og lære mer om helse.

3 måneder

KOMMER SNART

Hormonpakke 1:1 veiledning og onlinekurs

For deg som vil ta en DUTCH hormontest med veiledning, men samtidig ønsker tilgang til nettkurset TUNE UP!

1 år

KOMMER SNART

For deg som er til behandling i Bedrehuset

Vil du lære mer om helse og/eller du trenger motivasjon og ekstra hjelp til å ta gode valg og holde gode rutiner

Så lenge du ønsker!

KOMMER SNART