Placeholder Image

Hormonbalanse er viktig for både helse og velvære

Det er de som gir mentalt og fysisk overskudd, sørger for at du sovner og sover godt.

✔ Ikke minst er de viktig for en normal vekt og de har ofte en finger med i spillet ved plager og smerter i kroppen.

✔ En ubalanse kan i tillegg skape syklusproblemer, uønsket hårvekst, fertilitetsproblemer svekket libido eller ekstra plagsomme menopauseproblemer.

Men heldigvis er det mye du selv kan gjøre for bedre hormonhelse.

Ja dette vil jeg være med på!

Lær hvordan du kan bedre din hormonhelse

6 modulers online kurs 

  1. Modul 1: Lær om de viktigste hormonene og de mest vanlige ubalansene; blodsukker, lavt stoffskifte, søvnhormonet melatonin og stresshormonet kortisol. Få mine beste søvntips!
  2. Modul 2: Lær om kjønnshormonene; progesteron, østrogen og testosteron. Få vite årsaken bak ubalansene og lær de mest typiske symptomene.
  3. Modul 3: Lær hva slags mat og hvilke livsstilsendringer som kan rette opp ulike hormonubalanser. Lær om viktige prinsipper ved et holistisk kosthold - som gjerne skiller seg fra andre kostholdsråd! Lær om urter for som kan hjelpe kroppen tilbake i balanse. Få nyttige tips til å både forebygge for menopause, hva du kan gjøre i menopause og tiden etter.
  4. Modul 4: Lær hvordan vi er tilpasset fra naturens side. Lær om våre naturlige sykluser/rytmer og organuret. Kan man tilpasse kosthold og trening etter menstruasjonssyklusen?
  5. Modul 5: Fysisk aktivitet og de beste stressmestringsteknikkene
  6. Modul 6: Yoga og pust
ja, jeg er med!

Kurset inkluderer:

Online kurs over 6 moduler

Start når du vil og få tilgang til alle moduler med en gang

Tilgang til kurset i 4 måneder.

Tilgang til egen FB gruppe hvor du kan diskutere og stille spørsmål til de andre kursdeltagerne

 LIVE sending hver måned

Tilbud og rabatter på andre tjenester

ja, dette vil jeg være med på!
Placeholder Image

"Min motivasjon drives av å hjelpe andre til bedre helse og livskvalitet ved å benytte seg av naturlige metoder som blant annet kosthold, livsstilendringer og urter"

Jeg heter Yvette og er biopat. Jeg driver IBalanse naturmedisinske klinikk på Nøtterøy i Vestfold. På klinikken tilbys naturmedisin, fotsoneterapi, øreakupunktur og DUTCH hormontest. 

Hormonhelse er en av de viktigste tingene jeg jobber med da det har så stor betydning for helse- og ikke minst vårt velvære.

Jeg har laget dette kurset for å hjelpe flere til å komme i balanse. Kurset har vært arrangert fysisk, men tilbys nå digitalt. 

Tidligere deltagere sier:

"Takk for et bra kurs i nydelige omgivelser. Dette har inspirert meg til å gjøre noen endringer, og at det er bra nok som en start. Tenker at faglig innhold var spennende og lærerikt."

" Yvette er en inspirerende og utrolig kunnskapsrik dame innenfor sitt felt! Det er spennende at hun kombinerer helseperspektivet både fra østen og vesten, og at hun smelter disse sammen på en fin og ydmyk måte."

"Yvette gav en ro og en trygghet, noe som resulterte i at de fleste som deltok på kurset torde å komme med innspill og spørsmål. Det synes jeg gjør slike samlinger ekstra krydret.  Jeg vil absolutt på flere kurs med Yvette!"

"Det stod til mine forventninger, og mer til!"

Powered by Kajabi